middel

over Banket Schuim

Banket Schuim is zo'n 10 jaar geleden opgericht door Léon en Maikel Klaassen. Een producent van een breed assortiment van, je raadt het al: SCHUIM producten. Schuimplakken, als basis voor gebak maar ook als topping voor bijvoorbeeld desserts of ijs. Wij gaan net dat beetje verder om de beste schuimproducten te kunnen garanderen en steeds weer innovatieve en verrassende variaties te ontwikkelen.

 

kwaliteit,

flexibiliteit, kennis en klantgerichtheid staan hierbij centraal. Wij denken graag mee om zo het ideale schuimproduct te ontwikkelen voor de toepassing die u voor ogen heeft. Moet het schuim een coating of speciale kleur hebben of een juist een halve schuimplak nodig voor een halve vlaai? Geen probleem, vrijwel alles is mogelijk met betrekking tot smaak, kleur, vorm, verpakking en receptuur.

verantwoord schuim

Wij maken uitsluitend gebruik van eiwit afkomstig uit scharrel- of vrije uitloop eieren. We werken volgens de nieuwste kwaliteitseisen en certificeringen en zijn dan ook uiteraard in het bezit van een GFSI erkend certificaat. Daarnaast werken we met labels als RSPO (MB/SG) en Rainforest Alliance. Dit alles om niet alleen kwaliteit te kunnen garanderen maar ook duurzaamheid.

Download de certificaten hier

cocoa & hazelnut